"Iskä osti meille jänskän näköisen vekottimen. Se on ilmankostutin, josta höyryää kivan kosteaa ilmaa. Enää ei yöllä yskä häiritse ja päivällä jaksaa leikkiä, kun on helppo hengittää. Äiti sanoi, että se voisi helpottaa myös isoveljen allergiaoireita. Nyt sekin haluaa oman Ufoxin, koska se sopii myös veljen huoneen hassuun  avaruusaiheiseen sisustukseen..."

UFOX ILMANKOSTUTIN - HYVÄSTI KUIVA SISÄILMA!

Ufox on suomalainen, vankkoja perinteitä kantava ilmankostutin, joka on jo yli 30 vuoden ajan ollut kylmän ja kuivan talvikauden pelastaja suomalaisissa kodeissa. Pitämällä huoneilman suhteellisen kosteuden (30...45%) oikealla tasolla lisäät hyvinvoinnin tunnetta ja viihtyisyyttä. Huoneilman liian alhainen kosteusprosentti saattaa aiheuttaa nenän tukkoisuutta, kurkun kuivamista tai väsymyksentunnetta. Ufox kostuttaa huoneilman puhtaasti, koska se on bakteeriton. Se ei myöskään häiritse untasi, sillä se on äänetön.

Ufox on pitkäikäinen tuote, koska siinä ei ole käytössä kuluvia osia. Huoltaminen on helppoa Ufox -puhdistusaineella, joka poistaa mahdollisen vedestä tiivistyneen kalkkikerrostuman vesisäiliöstä. Ufox -ilmankostuttimia on saatavilla kahta mallia, joista tarkempia teknisiä ominaisuuksia Ufox-malliosiossa.
Web and cms by AtMentor